Envelope_-_Boonville_Address-002

Info fra Efterskoleidræt

Efterskolelandskabets 7 regioner har besluttet at gå sammen om at lave denne efterskoleidræt hjemmeside. De 7 regioners idrætskoordinator, sammen med formand Torben Vind er det overordnede udvalg. Der er herudfra lavet et arbejdende udvalg bestående af Formand, J.P. Nielsen, BGI og Næstformand Gorm Skovsgaard ,Rønde Højskole og Efterskole

Udvalget har ansat Jesper Hermansen, gymnastiklærer på Vivild, til at lave hjemmesiden. Efterskoleledere, idrætskoordinatorer og andre idrætsudvalgs personer er sammen om at komme med informationer til denne hjemmeside. Disse informationer sendes til Sonni Ørregaard.

Personer/udvalg omkring afvikling af mesterskaber (f.eks. DM–udvalg fodbold) er ansvarlig for tilrettelæggelse af  og gennemførelse af stævnet sammen med den arrangerende efterskole. Tilmelding mv. går gennem arrangerende efterskole. Oplysninger om stævnet kommer bla. på denne hjemmeside.

De 7 regioners idrætskoordinationsudvalg over denne hjemmeside, har til opgave at støtte, og politisk være med som sparringspartner, og være med som regionernes repræsentant i forhold til stævnerne.
Udvalget

Peter Gade

peter@optur.nu


Lægården, Vestjylland

Esben S. Mathiasen

em@aabybroefterskole.dk

30701099

Aabybro, Nordjylland

Gorm Skovsgaard

gs@rhe.dk 

86371955

Rønde, Midt- og Østjylland

Michael

mcfyn@live.dk

Hjemly, Fyn

J. P. Nielsen

jp@bgi.dk

75681022

BGI, Sydøstjylland

Jeppe Blume
Nikolaj Ib Boskov 

nb@skamling.dk

Skamling, Syd- og Sønderjylland